BOHEMIA Jehněčí maso ve vlastní šťávě 400 g
.jpg?67f797a3)


Související produkty
Křupavé pamlsky pro psy s tuňákem a hmyzí bílkovinou, obohacené o máta pro podporu čistého dechu a zdravého trávení. Tyto...
Veterinární pamlsky pro psy, které podporují zdravé klouby, chrupavky a pohybový aparát, vhodné pro aktivní psy i seniory....
Křupavé pamlsky pro psy s lososem a hmyzí bílkovinou, obohacené o tymián pro podporu imunitního systému a zdravého trávení....
Detailní popis produktu
Unikátní druh jehněčího masa z francouzského plemene Charollais. Konzerva splňuje standard zvaný „single protein“, což znamená, že obsahuje pouze jeden druh bílkoviny – jehněčí maso. Dále je v jejím složení už jen zeleninový vývar a za studena lisovaný lněný olej.
Přednosti konzerv Bohemia Pet Food:
- výjimečně vysoký obsah masa
- single protein
- unikátní zdroj masa
Složení
Jehněčí maso 70 % (z plemene Charollais), zeleninový vývar 28,8 %, lněný olej 0,2 % (za studena lisovaný).
Proč dávat psům konzervy ke granulím?
Přidávání kvalitních masových konzerv k granulím ve stravě psa může mít několik výhod. Maso je přirozenou součástí stravy psa a poskytuje mu důležité bílkoviny a živiny. Masové konzervy jsou často vyrobeny z čerstvých surovin, což znamená, že jsou bohaté na kvalitní maso a mohou nabídnout psu chutnou a lákavou alternativu ke granulím. Přidání masových konzerv může také zvýšit hydrataci psa, protože obsahují vodu, což může být užitečné zejména pro psy, kteří nejsou ochotni pít dostatečné množství vody. Díky kombinaci granulí a masových konzerv můžete poskytnout svému psovi vyváženou a chutnou stravu, která bude podporovat jeho zdraví a pohodu.
Doporučujeme také
Kuskus se zeleninou
Dromy Instantní kuskus se zeleninou je určen jako vhodná příloha k masu nebo konzervám.
Doplňkové krmivo pro psy složení: kuskus z tvrdozrnné pšenice Triticum durum,
mrkev obecná, pastinák setý, celer bulvový, cibule kuchyňská, pór letní,
petržel zahradní kořen, petržel zahradní nať, špenát listový.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


