Sušená rajčata 100g
Rajče je důležité pro ochranu buněk. Chrání a posiluje sliznice, proventivně působí proti infekcím, pomáhá při tvorbě zdravé kůže a chronické únavě. Posiluje srdce, působí močopudně a pomáhá při stavbě vaziv, tvorbě hormonů a pomáhá odstraňovat poruchy trávení. Rajče je důležité také v prevenci rakoviny a oběhových potíží.
Balení: 100g
Analytické složky:
Hrubý protein 15,53%, hrubý tuk 1,8%, hrubá vláknina 11,4%
Vezměte dostatečné množství horké vody a nechte vločky alespoň 15 minut namočené. Pro zvýšení stravitelnosti je možné suché vločky našrotovat resp. mokré vločky rozmixovat. Do připravené směsi můžete přidat čajovou lžičku oleje k podpoře příjmu vitamínů. Krmte pouze čerstvě připravené vločky. Vločky můžete po nabobtnání např. vmíchat do syrového, vařeného či konzervovaného masa.
Doporučené dávkování sušené zeleniny:
Psi:
• Štěňata: cca 80% masa a 20% vloček
• dospělí psi: cca 2/3 masa a 1/3 vloček
• starší psi: 70% masa a 30% vloček
Kočky:
• mladé kočky: cca 90% masa a 10% vloček
• dospělé kočky: cca 80% masa a 20% vloček
Sušená zelenina je plná důležitých vitamínů
Pro psa jsou důležité různé vitamíny, které hrají klíčovou roli v jeho zdraví a pohodě. Například vitamín A je nezbytný pro zdravý zrak, imunitní systém a správný růst buněk. Vitamín D je nezbytný pro zdraví kostí a zubů, protože pomáhá při vstřebávání vápníku a fosforu. Vitamín E je antioxidant, který chrání buňky před poškozením volnými radikály a podporuje zdravou kůži a srst. Skupina vitamínů B, jako je B1, B2, B3, B6 a B12, hrají klíčovou roli v energetickém metabolismu a podporují zdravé nervové a svalové funkce. Vitamín C, i když ho psi mohou sami produkovat, může být v určitých situacích prospěšný pro imunitní systém a rychlejší hojení ran.
Doporučujeme také
Carnilove pamlsek
Křupavý pamlsek z čerstvého masa z divočáka a s šípkem, přírodním zdrojem vitaminu C pro rychlé zotavení. Bez obilovin a přidaného cukru.
TO MĚ ZAJÍMÁBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.