Energys Cukrovarské řízky 25kg
.jpg?67f797a3)


Související produkty
Citronovou trávu lze využít u žaludečních, trávicích a dýchacích obtíží
Krmivo pro koně ve formě müsli s vločkovanými obilovinami a lněným olejem
Ostropestřec Mariánský - silymarin komplex pro přirozenou podporu a regeneraci jater s...
Doplňkové krmivo při výskytu akutních průjmů, metabolických poruch, dyspepsií a různých intoxikací, zvýšené...
Významné preventivní účinky při podání u respiratorních, jaterních, trávicích a žaludečních obtíží.
Biotin Forte - vyvážená nutriční podpora s jedinečnou kombinací sulfurovaných aminokyselin, biotinu, zinku a mědi,...
Pro zlepšení koncentrace, regeneraci nervových funkcí i svalové práce.
Granulovaná směs s obsahem biologicky aktivních látek, bylin, probiotických mikroorganismů, nukleotidy,...
Detailní popis produktu
Cukrovarské řízky jsou výborným zdrojem vysoce stravitelné vlákniny – pektinů. Jsou vhodné pro všechny kategorie koní, a díky nízkému obsahu cukrů a bílkovin také pro starší a nemocné koně či koně v rekonvalescenci. Krmivo může sloužit také jako prevence žaludečních vředů nebo součást jejich léčby.
Důležité upozornění!!!: SCŘ s melasou je třeba namáčet před krmením ve vodě, a to alespoň 10 hodin před krmením (na 1 litr řízků alespoň 4 litry vody).
Doporučené dávkování: 1–2 kg denně.
Dávku je nutné přizpůsobit plemeni, věku a kondici koně nebo pony.
LZE ZASLAT PPL JAKO SAMOSTATNÝ BALÍK A ZA KAŽDÝ BALÍK JE ÚČTOVÁNO POŠTOVNÉ (bez ohledu na počet objednaných balení).
Vitamin C tablety se šípky, pro účinnou podporu obranyschopnosti organismu a správnou...
Spirulina je vhodnou komponentou krmných dávek, pro specifickou výživu a řešení nutričních nedostatků koní,...
Krmivo složené z extrudovaného lněného semene a čekankové vlákniny
Doplňkové krmivo s obsahem 45 % kvalitních tuků a nepostradatelných esenciálních mastných kyselin.
Cukr pod kontrolou je granulovaná bylinná směs s probiotiky, která působí společně s příjmem krmiva na zmírnění příznaků...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
