BOHEMIA Jehněčí maso ve vlastní šťávě 400 g

Skladem
Značka: Bohemia Pet Food
80 Kč
Kategorie: konzervy Bohemia Pet Food
Hmotnost: 0.4 kg
Kvalitní krmivo pro psy
Doprava ZDARMA
při objednávce nad 250,-
Prodejna s krmivy pro psy a kočky v Havířově
kamenná prodejna
osobní odběr v Havířově
rozvozy krmiva
vlastní rozvozy
okolí Ostravy, Frýdku a Karviné

Unikátní druh jehněčího masa z francouzského plemene Charollais. Kon­zerva splňuje standard zvaný „single protein“, což znamená, že obsahuje pouze jeden druh bílkoviny – jehněčí maso. Dále je v jejím složení už jen zeleninový vývar a za studena lisovaný lněný olej.

Přednosti konzerv Bohemia Pet Food:

  • výjimečně vysoký obsah masa
  • single protein
  • unikátní zdroj masa

Složení

Jehněčí maso 70 % (z plemene Charollais), zeleninový vývar 28,8 %, lněný olej 0,2 % (za studena lisovaný).

Proč dávat psům konzervy ke granulím?

Přidávání kvalitních masových konzerv k granulím ve stravě psa může mít několik výhod. Maso je přirozenou součástí stravy psa a poskytuje mu důležité bílkoviny a živiny. Masové konzervy jsou často vyrobeny z čerstvých surovin, což znamená, že jsou bohaté na kvalitní maso a mohou nabídnout psu chutnou a lákavou alternativu ke granulím. Přidání masových konzerv může také zvýšit hydrataci psa, protože obsahují vodu, což může být užitečné zejména pro psy, kteří nejsou ochotni pít dostatečné množství vody. Díky kombinaci granulí a masových konzerv můžete poskytnout svému psovi vyváženou a chutnou stravu, která bude podporovat jeho zdraví a pohodu.

Doporučujeme také

Dromy kuskus se zeleninou

Dromy Instantní kuskus se zeleninou je určen jako vhodná příloha k masu nebo konzervám.
Doplňkové krmivo pro psy složení: kuskus z tvrdozrnné pšenice Triticum durum,
mrkev obecná, pastinák setý, celer bulvový, cibule kuchyňská, pór letní,
petržel zahradní kořen, petržel zahradní nať, špenát listový.

TO MĚ ZAJÍMÁ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: