Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

18.08.2019

Nakupuji pravidelně. Vždy rychlé vyřízení a dodání.

06.08.2019

Velice dobrá domluva, vždy mi s dovozem vyjdou vstříc. Co se týče zboží, které není skladem, paní zavolá a domluvíme náhradu pro co nejrychlejší transakci. Opravdu za mne samé plusy. :)

05.08.2019

Velký sortiment, dobré ceny.

01.08.2019

vše OK

29.07.2019

Vstřícné a milé vystupování. Objednávky vždy doručeny v bezvadném stavu. Kvalita nabízených produktů je vždy v pořádku. Široký sortiment.

26.07.2019

velmi dobře zabalené zboží

chtělo by to vyměnit dopravce-velmi pomalý....

22.07.2019

Nejlepší obchod :) Výborně poradí, doporučí.. prostě paráda a spokojené zvíře doma :-)

20.07.2019

Rychlé a super vyřízení

16.07.2019

Kvalitni prodejna s barf produkty Poradenstsvi Sortiment

Nenasel jsem

15.07.2019

Velký výběr zboží. Dodání až domů. Nakupuji pravidelně a vždy bezproblémový nákup.

08.07.2019

je blízko mého bydliště

29.06.2019

Vyborná komunikace a cena masa

Rozhodně doporučuji tento obchod pro všechny masožrouty

28.06.2019

Skvělý přístup Rychle nachystáno k odběru

24.06.2019

rychlé dodání výborná komunikace

24.06.2019

Velice hezký přístup k zakaznikovi

23.06.2019

Nakupuji pravidelně a jsem spokojen.Pokud je něco k projednání tak paní co má nastarost komunikaci a zakázky tak se s Vámi spojí a domluvíte se.Jinak super

21.06.2019

Naprostá spokojenost s kvalitou i doručením.

14.06.2019

dobře dostupný obchod super ceny příjemná a ochotná obsluha nabízejí jen opravdu kvalitní krmiva doprava zdarma nad určitou částku rychlé zpracování objednávek

obchod můžu jen doporučit, nakupuji zde pravidelně a nabídku mají super :)

14.06.2019

Stoprocentně doporučuji, ochota, vstřícnost, komunikace, rychlost.. Prostě všechno super...

14.06.2019

ok

13.06.2019

Rychlé dodání,zboží pečlivě zabaleno.Cenově jsem velmi spokojená.Obchod určitě doporučuji

09.06.2019

V obchodě nakupuji pravidelně a jsem spokojená.

05.06.2019

Výborná komunikace s obchodem, ochota a vstřícnost. Super nákup.

01.06.2019

Rychlost doručení,psovi chutná

31.05.2019

Nejúžasnější obchod :-)

28.05.2019

Dokonale zabaleno.

23.05.2019

Rychlost dodani zboží

20.05.2019

Vše OK.

18.05.2019

Velká spokojenost

13.05.2019

Jednu vadu to mělo, že přidělený PIN se neshodoval s PINem na výdejně a nechtěli mi zboží vydat, až po delším přesvědčování,Milena.

06.05.2019

Obchod Havířov - skvělá obsluha, poradí, pomohou, ochotná.

06.05.2019

rýchle dodanie, výborná komunikácia

05.05.2019

Obchod poskytuje skvělý servis a produkty. Jsem maximálně spokojená.

23.04.2019

super dostupnost a přístup

22.04.2019

Rychlost,cena a kvalita.

21.04.2019

Kvalitni,dobré

31.03.2019

V krmivo výborné,chutná i fence matce,bohužel jsem nikde nenašla dávkování,ani na netu.

28.03.2019

Objednávám již poněkolikáté, vše je rychlé. Zboží výborné zabalené a včas dodané. Naši pejsci jsou spokojeni a krásné rostou a sili.

24.03.2019

Velký výběr zboží Rozvoz do různých měst je výhodou hlavně u mraženého masa Velmi dobrá domluva

21.03.2019

Super obchod!

19.03.2019

Rychlé dodání

13.03.2019

Objednavky jsou vzdy rychle zpracovany.

08.03.2019

S obchodem jsem spokojena vše je vždy vyřízeno rychle a bez problémů.

02.03.2019

Jsem spokojená, objednávky jsou vyřizovány rychle.

02.03.2019

rychlé dodání vše v pořádku přijatelné ceny

25.02.2019

Perfektní komunikace, rychlé dodání, doporučuji!!!

Vše výborné, doporučuji

24.02.2019

Jelikož u Vás nikdy neplatím poštovné, protože beru od Vás granule a jsem v vámi zatím spokojená, objednám a rychlé dodání. I když poslední objednávky trochu trvali kvůli naskladnění, ale i tak mi to nevadilo. I nadále Vám budu zatím věrná. :-)

24.02.2019

Super obchod,pokud chcete barfovat,jsou ti praví,víc nepotřebujete.Rychlé dodání.

23.02.2019

dají se tu nakoupit zdravé pamlsky - sušené maso ve velkých baleních a tím i za výhodnou cenu

18.02.2019

bylo to poprvé

18.02.2019

objednávka rychle vyřízená,v pořádku vyzvednutí.Příště opět využiji

18.02.2019

skvělý přístup

14.02.2019

Spokojenost. Jen malý problém- a nevím jestli u mne, nebo obchodu, krmivo jsem chtěla pro 4 kg pejska a nevšimla si, že jsem převzala pro velké psy. Reklamovat nemohu, balení je už otevřené.

Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. V objednávce jste měla opravdu větší peletky, takže vám bylo vydáno správné zboží podle objednávky. Pokud chcete malé peletky, pak v názvu granulí musí být MINIGRANULE. Přeji hezký den Iveta Gerdová

10.02.2019

příjemné jednání a ochota pomoci rychlá a ochotná doprava

08.02.2019

Spokojeny jsem já i můj pes,doporučují. Aleš K.

29.01.2019

Jedním slovem super

27.01.2019

slušné ceny

25.01.2019

Dodání barfu přes dopravní společnost rychlost

nic

Není co vytknout. Super je, že se dá objednat maso i přes dopravní společnost v termoboxu. U jiných dodavatelů jsem tuto službu nenašla a do rozvozových časů jsem se díky práci nikdy nevešla.

24.01.2019

Vše, co si objednám, mi přivezou, nemusím se tahat s těžkými pytli, telefonicky mě dopředu informují, kdy mi zboží přivezou.

22.01.2019

S obchodem jsem velmi spokojen. Vse co potrebuji mají. Jen doprava pres PPL nedoporucuji. Neobtezuji se ani zavolat, rovnou predávaji na vydejni misto.

22.01.2019

Perfektní a rychle vyřízení objednávky, byla jsem velmi spokojená.

21.01.2019

Skvělý přístup Ochota poradit

21.01.2019

velmi rychlé vyřízení objednávky dobrá komunikace

celkově spokojenost s rychlým vyřízením objednávky

19.01.2019

Je to moje první zkušenost s obchodem a jsem spokojen

18.01.2019

Nakupovala jsem poprvé, zboží jsem ještě nepoužila. Ale komunikace a doprava byla v pořádku. Spokojenost.

13.01.2019

Rychlá komunikace. Ochota poradit. Široký sortiment.

12.01.2019

Levná a spolehliva doprava.

09.01.2019

velmi rychlé dodání na výdejnu

07.01.2019

velmi rychlé doručení příjemné vystupování, dobrá kvalita masa vždy vyšli vstříc, když neco z objednávky nebylo skladem

žádné

Moc milá paní majitelka, maso objednáváme už jen odtud. Vždy velmi rychle vyřízená objednávka, nikdy žádný problém, fenka po masu krásně prospívá a nemá žádné zažívací či jiné problémy.

25.12.2018

Rychlost

Spokojenost, komunikace s obchodem naprosto profesionální, vyřízení a doručení objednávek do max 2 dnů. Večer objednáno a druhý den dovezeno. Takže za nás naprosta spokojenost.

23.12.2018

Není třeba se dlouze rozepisovat.Naprostá spokojenost ve všech ohledech.Vše na sto procent ok.

18.12.2018

dovoz zdarma, rychlost dovozu

chybička je občas vloudí, někdy oblíbené produkty nejsou na skladě

18.12.2018

Jinde už pamlsky nekupuji. Pouze z tohohle eshopu mi pošlou vnitřnosti sušené, ne spálené, plesnive či s cervy (i takové zkušenosti mám s jinými obchody).

13.12.2018

Kvalitní krmivo - pejskovi chutná již několik let,perfektní komunikace s obchodem,včasné dodání až do chodby domu.

05.12.2018

Jsme spokojeni s délkou dodání, rychle dodání, nic nebylo rozmrzle. Super

04.12.2018

Rychlé dodání Vše v pořádku

25.11.2018

Při vyřízení objednávky došlo k malému pochybení, které bylo druhý ten operativně vyřešeno, což kvituji s povděkem.

21.11.2018

Rychlé vyřízení.

20.11.2018

Rychlé dodání,výrobky kvalitní. Velká spokojenost.

30.10.2018

Zboží došlo v pořádku hodnotila bych včasné doručení

29.10.2018

přehledný koncept vztřícná komunikace rychlé dodání

25.10.2018

Vstřícnost,rychlé dodání přímo firmouaž do domu,vždy drobná pozornost pro pejska.

25.10.2018

Všem doporučuji!

22.10.2018

Kvalitní krmivo. Paní v obchodě mi doporučila, čím a jak pejska krmit.

Ochota, skvěle vše vysvětleno, kvalitní krmivo. Vřele doporučuji.

22.10.2018

Info o objednávce dobré, dodání rychlé, zboží v pořádku, co víc si přát :-)

20.10.2018

Sortiment, služby, ochota, cena

16.10.2018

mají zdravé mlsy pro psy rychlé doručení dobré ceny

09.10.2018

ochota,rychlost dodání

07.10.2018

dobrá cena

02.10.2018

velmi rychlé a solidní jednání

30.09.2018

Vše v pořádku naprostá spokojenost.Děkuji

23.09.2018

Vše perfektně zabaleno, mražené maso díky speciální krabici v naprostém pořádku. Děkujeme.

18.09.2018

Rychlé jednání, ochotná komunikace, dobré ceny.

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení našeho obchodu. Hezký den! Iveta

14.09.2018

Ojediněla nabídka

Rychlost, profi

Dobrý den, děkujeme za vaši kladnou recenzi našeho obchodu. Hezký den! Iveta

12.09.2018

Komunikace a vyřízení objednávky velice rychle. Byla jsem se službou velice spokojená.

Dobrý den, děkujeme za vaši kladnou recenzi obchodu. Hezký den! Iveta

11.09.2018

Rychlost

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi našeho obchodu. Hezký den! Iveta

10.09.2018

Dodávka Mazlíčka byla promtní, včas jsem obdržel i informace o tom, že je k vyzvednutí na daném místě.

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi našeho obchodu. Hezký den! Iveta

01.09.2018

Kvalita, rychlost doručení

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi našeho obchodu. Hezký den! Iveta

01.09.2018

Spolehlivost, rychlost

Jeden den objednáno, druhý den doručeno

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi našeho obchodu. Hezký den! Iveta

25.08.2018

V místě bydliště

Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi našeho obchodu. Hezký den! Iveta

© www.krmivo-barf.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace